torsdag 30 oktober 2014

Onsdag 30.10.14

Började dagen med frukost hos en väninna! Ägg, bacon, prinskorv med senap, majonäs och smör, och kaffe. Tackade snällt nej till nygräddade frallor och apelsinjuice...

Lunch blev ostbacon och kryddad majonäs. 



Är fortfarande mätt, så får se om det bara blir en fett-thé till middag/kvällsmat. 

Precis kommit hem från 5km pw, och ska strax göra dagens övningar! 



Hoppas ni haft en lika strålande och solig dag som jag!


onsdag 29 oktober 2014

Måndag

Måndagen i bilder.
Blev inte helt samma träning men fick till lite cykel och en mindre pw.
Provade nya programmet sportstracker men glömde logga första 500m.
 

Ostpizza, i Micron till frukost.
 

Kokar fläsklägg till middag
 
Den planerade 5km PWn byttes ut mot 4.25km cykel till och från butiken (glömde pausa runkeeper) och sen 4.4km PW/jogg  (fick inte med första 500m i loggningen)


Kvällens middag bestod såklart av det kokta fläsklägget som blandades i en soppa av rotfrukter, en klick cremefraiche och fröknäcke med Bregott och ost! 

tisdag 28 oktober 2014

Kära Jultomten.

Hej jultomten.
Jag tycker jag varit ganska snäll i år, och jag har definitivt ätit upp all min spenat. 
Detta kopparfärgade och blanka set´et önskar jag mig därför till jul. Tänk så många goda stekar gratänger jag kan laga i den stora formen, så många gräddiga goda såser och gryter i kastruller och pannor.
Plus att det är så himla vackert!



 Hittade detta på Jernia häromdagen. Så jag hoppas jultomten också har sett dom och tycker jag förtjänar allihop och kan byta ut våra fula och gamla grytor i skåpet!


Inte direkt lchf-relaterat anant än att jag kommer kunna laga MASSA god lchf-mat i dom!

måndag 27 oktober 2014

Träningsvecka. FAIL

Ja. Jag har ju alltid höga ambitioner. Sen att jag gång på gång misslyckas med det jag planerar för mig själv, är inte direkt ovanligt.
Men det jobbar vi vidare på.
Förra veckans träningsschema gick la sådär. Dagsplanerna förändrades, jag sköt upp det till nästa dag, som inte blev av då heller. 

 


 




















Kan ju inte direkt skylla på att jag inte ha tid, för det har jag mer än nog av. Enda som jag kan skylla på var att det regnade så mycket att det knappt gick att gå utanför dörren. Inte direkt motiverande. Men idag skiner solen!
Så. Ny vecka. Nytt träningsschema.

 





































Kör på med 5km, då kan jag gå samma runda varje dag, och kan jogga om jag vill utan att känna att jag inte klarar av det. Att jag klarar den sträckan på kända marker vet jag ju redan. 
Så. 5 km - 6 dagar. Plus lite hemmaträning. 

Vad gör ni för att hitta motivationen? Har ni några träningsprogram att gå efter?

tisdag 21 oktober 2014

Lifesum - jag verkar ha koll

Ja, jag har ju loggat mitt intag av mat idag, och min första tanke var, så lite kcal jag fått i mig! Men gick igenom maten och jag har ätit mig mätt vid varje måltid.
Åt ju panerade kycklongvingar till kvällsmat och det blev 3 över. Stod dock emot att stoppa i mig dom oxå då jag var mätt.
Så jag måste nog säga mig nöjd med dagen. Vi får se hur resten av veckan ser ut!
Klämde in lite träning till och från körskolan, så att jag skulle komma upp i dagens planerade 5km. Blev ju 2+3 men det får duga.

Ny körlektion redan imån och ska ut på stora vägar, helt till Lillestrøm, och ja e apnervös men fick så mycket beröm idag, att det ska nog gå bra!
Imorgon har jag ju en långrunda planerad oxå, på 13km, så vare sig det är lyckorus eller frustration som leder de kilometrarna, så blir det nog bra!

Bjuder på en bild på Lifesum-hjulet!

Kolhydratskoll

Tänkte logga min mat denna veckan.
Det var ganska längesen då man numera ved vad man kan och inte kan äta.
Men det är allt smart att ha lite översikt, så att man inte börjar äta större portioner, eller kanske man har provat nya livsmedel som man trodde var mindre kolhydrater i än det faktiska innehållet.
Nu kör jag, som vanligt, en strikt LCHF-kost, men något liberalare på helgen.
Något som jag tycker är svårt är mejerivarorna. Det går fort många koppar kaffe/dag med en skvätt mjölk eller grädde och bara ibland svart.
Jag älskar ju ost och när man har det hemma blir det fort att jag lägger till några ostskivor till tex frukosten trots att det inte behövs.
Jag gör gärna sås på grädde då det blir godast, och att ha cremefraich eller cremecheese istället ger ofta en lite sur smak.
Plus att ha kokosmjölk som substitut? Kokosmjölk är verkligen inte gott till allt.

Men jag antar att mjölksockret, eller kaseinet, i mejerivarorna är boven för att jag inte går ner mer.
Jag ska se hur jag hamnar denna veckan, och ska försöka få ner proteinet något.
Plus den extra träningen. Så får vi se vart jag hamnar!
Man vill ju gärna tänka att "Ååh jag äter lchf, jag kan äta hur mkt jag vill av tillåtna livsmedel." Men det kan man inte.
Man får höra på olika forum hur folk "rasaaat i vikt" på grädde med bär, ägg och bacon ihop med det ena och andra och ett snitt på 40kh/dag.
Hatar att höra det då det låter så lätt för andra.
Jag kämpar som tusan för att gå ner, och jag har allt annat än rasat i vikt.
Men jag får aldrig glömma att vi är alla olika, har olika förbränning och reagerar olika. Speciellt pga tidigare bantningshistoria, och det kan ta ett tag innan kroppen släpper kilona.
Jag vet också att jag inte borde börja springa varje gång jag är ute, istället för att gå i raskt tempo. Det kan göra att kroppen utsöndrar ett stresshormon som kan hämma en eventuell viktnedgång.

Det är en riktig soppa, att sätta sig in i allt. Men det får ta den tid det tar, och min stolthet över att kunna mästra en joggingrunda på futtiga 5km, betyder mer än om jag går ner nånting just nu.
Blev lite längre inlägg än planerat, jag som bara skulle bjuda på en bild från Lifesum på min frukost.
Den kommer här! :)

måndag 20 oktober 2014

Monday SUNday!

Ja idag har det varit helt fantastiskt höstväder och solen har visat sig!
Det betydde en massa trädgårdsarbete innan vintern kommer. Typ som att städa på terassen, tvätta grillen och sätta in alla redskap i växthuset osv.
Fick oxå in veckans första planerade träningspass som skulle bestå av 5 km powerwalk. Men efter ca 500m började jag jogga, och joggade hela rundan istället. Tror jag slog rekord i tid på den vanliga rundan.
När jag stoppade runkeeper-appen stod den på 39.nånting på 5.3 km. Medium fart var 7.31/km. Inte illa för att vara jag!
 
Jobbar med min hållning, mina steg och andningen. Inte lätt vill jag säga men det går framåt, och det blir lättare.
När jag kom hem slappde jag av i en stol och hämtade andan innan jag gjorde dagens övningar.
När jag sitter där så går jag igenom Runkeeper som ÅTERIGEN har raderat all info om rundan. Jag kan kolla splits och se kartan men thats it. Som vanligt.




Fick tips om Sportstracker och har laddat ner den appen, och ska prova denna veckan.
Vad använder ni för appar eller träningsredskap för att hålla koll?



Jag SKA investera i en Garmin pulsklocka har jag tänkt, en dag.
Men tills dess blir det väl att släpa med telefonen!

Chokladbollar ala LCHF - Ketobollar!

På nätet florerar alla möjliga versioner av dessa ketobollar. Nyttiga små fettrika "söt"-saker! 
Jag kommer inte ihåg vart receptet jag använder kommer ifrån, men de flesta är ganska lika men varierar något, med eller utan sötning, med eller utan mandel, osv. 
Jag kör utan mandel, och lite sötning. Mest för att sambon också ska gilla dom, något han absolut gör!




Recept, ca 12 lagom stora munsbitar!

100g riktigt smör, rumstemp.
200g riven kokos
1 krm vaniljpulver
1-2 msk erythriol sötning (typ Sukrin)
2 msk kakao
1 msk kallt kaffe

Riven kokos att rulla i.

Blanda sötningen och vaniljen med smöret ordentligt. Ha i övriga ingredienser och kör med en elvisp (går fortast och med minimal disk), eller använd valfri "köksmaskin", tills allt är blandat. Bara att rulla till bollar och rulla i kokos. 

Superduper goda och perfekt till kaffet eller lördagsmyset.

Erythriol är en sockeralkohol, en sötning som finns naturligt tex i frukt och bär, svamp och även i fermenterade livsmedel som ost och vin. Det är en typ av kolhydrat, men kan inte liknas med övrig socker och stärkelse. Den kan heller inte liknas med fruktos då fruktos innehåller 400kcal/100g precis som vanligt socker. Erythriol innehåller 0 kcal.
Det kan användas av diabetiker då den inte ger en blodsockerhöjning eller påverkar insulinproduktionen. Den ska inte räknas med i det dagliga intaget av kolhydrater, då den tas upp i tunntarmen, och sköljs ut oförändrad, medans vanligt socker tas upp i tjocktarmen där den bryts ner och omvandlas till energi.
Alltså perfekt för oss på låg kolhydratskost! Dock kan den ge en kall, och något metallisk smak så om du har ett recept som innehåller stora mängder sötning, ville jag inte använt Erythriol.


söndag 19 oktober 2014

Veckans träning!

Ja, ambitionerna är inte låga så nu kör vi. Hoppas karaktären och självdisciplinen e med också!

Jag hoppas att ryggen fixar situps nu. I veckan som gått gick det inte, och jag gjorde dubbelt så många crunches istället. Nedre delen av korsryggen är ett sabla fanskap alltså.
Men hoppas träningen hjälper!

fredag 17 oktober 2014

Tonfiskröra!

Något som är ruskigt underskattat är olika röror. Kyckling, räkor etc. En som jag inte lagat på väldigt länge är tonfiskröra!!
Idag blev det till frukost, men kan ju tex. serveras till en bakad sötpotatis eller till en sallad.

Recept 1-2 portioner.

1 burk tonfisk i vatten, avrunnen.
1 dl hemlagad majonäs
1/2 liten rödlök, finhackad
Svartpeppar

Ev lite finhackad färsk chili, eller liite cayennepeppar.

Rör ihop allt, servera!

torsdag 16 oktober 2014

Bra på stegräknaren!

Idag har jag varit i Oslo och träffat två väninnor jag inte sett på eeevigheter!
Kaffedrickande och strosande i butiker blev det. Något som verkligen visades på stegräknaren! 14788 steg!
Plus att jag lånade sambons boots då det snöade idag och jag själv behöver nya skor (mina egna var utslitna). Dessa boots väger säkert 3 kg vardera.
Inte nog med det, det inhandlades oxå ett par hantlar á 1.5kg som jag gick och bar på.
Borde nog shoppa oftare! 😊

Ostplättar!

Ostplättar tycker jag är det bästa "bröd-substitutet" på lchf.
För det påminner inte om bröd så det triggar inte igång suget på samma sätt som ett bakat med tex mandelmjöl, men smakar fantastiskt gott!
Mitt recept påminner mycket om @majaslchf 's sina ostplättar.

Recept till ca 8 st.

Sätt ugnen på 200°C.

4 ägg
Ca 3.5 dl riven ost
2 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
1 tsk salt

Jag brukar oxå ha i 1 msk linfrö och lite brödkrydda, men du kan ha tex oregano, andra frön, fetaost, oliver eller vad du nu gillar!

Vispa upp ägg med salt och bakpulver.
Ha i den rivna osten och vispa runt. Här har du även i kryddor, frön etc.
Ha i fiberhusken och blanda ordentligt. Låt stå i några minuter så fiberhusken får svälla.
Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper, jag tar ca 2 msk till en plätt.

In i ugnen i ca 8 min, eller tills de fått fin färg.
Ta ut och låt svalna.
Jag förvarar mina i kylskåpet invirat i bakpappret de gräddades på.

Kan användas som macka, hamburgerbröd, toast, eller bara ätas som den är!

onsdag 15 oktober 2014

Kvarg vs. Kvarg

Kvarg är ju en omtalad produkt. Allt för lite fett i på en LCHF-diet, men den ska va kolhydrats-snål och låg på kcal.

Smakade kvarg för många år sen och tyckte det var alltför surt. Men nu har det kommit smaksatta och när jag såg Lindahls kvarg med hallonsmak stå där i kyldisken så tänkte jag att jag måste ju prova igen! Som en sann lchf-are tog jag ner en burk, och läste noga på innehållsförteckningen. 2.8g kh/100g. Helt ok tänkte jag, en burk är 150g, och stoppade de 2 som stod ensamma på hyllan, ner i vagnen. Bredvid stod lite större förpackningar, en med vaniljsmak och ett annat märke med blåbärssmak. Det kanske sambon gillar och tog en av varje. Vanilj till mig, blåbär till honom. Mycket nyttigare än vanlig yoghurt tänkte jag.


 För er som följer mig på Instagram kunde se att en liten burk med hallonkvarg blev min kvällsmat igår. 
Dock var jag väldigt nyfiken och öppnade upp de andra burkarna också, och tog en sked av varje.
Hmm. Mycket, mycket sötare, var min första tanke! Det måste ju vara för bra för att va sant! Och såklart var det också det!!
Snacka om besviken, jag kände mig grundlurad. Tji fick jag som inte läste på de stora förpackningarna. Som ny i kvarg-världen tog jag för givet att denna "supernyttiga" produkt innehöll samma, oavsett smak. Utan massa tillsatt socker helt enkelt. Nedan kan ni se vad dom respektive innehöll.




Lindahls Kvarg med vaniljsmak - 16,1g kh/100g



 Exquisa kvarg med blåbärssmak - 15,8g kh/100g.


Dessa två köper jag ju aldrig mer iag. Hur svårt ska det va att smaksätta utan massa socker? 
Dessa slinker nog ner hos gubben iaf, min kropp vill inte ha dom!
 

Ostpanerad omelett - Vilken lyx!

Idag när frukosten skulle tillagas så blev det minsann lyxig omelett, nämligen ostpanerad!
Har ni inte provat detta innan så måste ni! Det är gudomligt gott!



Grundrecept 1 portion.

2 ägg
1 msk grädde
5 skivor ost 
smör att steka i 
salt & peppar

Ha lite smör i en stekpanna och vänta tills det smält.
Under tiden vispar du ihop äggen med grädden, salt och peppar.
Lägg ostskivorna i stekpannan och vänta tills osten börjar bubbla.



Häll försiktigt ut äggblandningen över osten, den ska täcka så mkt som möjligt.
Här brukar jag ha i lite smått och gott, som små tomater, färska örter, chili, skivad skinka eller vad jag nu är sugen på. Idag blev det chili och cherrytomater.


 
Ha medel värme på plattan, och sätt lock på stekpannan.
Ha lite koll, äggen ska bara stelna, inte vändas och stekas på båda sidorna.
När du ser att omeletten stelnat, tar du bara stekspaden och vänder över ena halvan, och lyfter över på en tallrik!



Super enkelt! Här kan du också välja om du vill fylla omeletten, kanske med cremecheese, grönsaker eller som jag idag, 15g smör! 
Lite bacon till och man får en enkel och god måltid.
 

tisdag 14 oktober 2014

Slut på bacon!!

Ja idag stektes sista "påsen" med bacon  från frysen, till dagens frukost!


2 ägg, 3 cherrytomater, 1 msk hemlagad majonäs, 3 stekta champinjoner och ca 80g spröstekt bacon/fläsk (skivorna var ganska tjocka).




Vilken tur att jag och en väninna ska ta en lite tripp till  Sverige idag, utan pojkarna! Då kan man strosa i matbutiken utan att ha en uttråkad karl gåendes bakom sig, som undrar om man "inte är fääärdig snaart"! Ska bli mysigt!

Såhär såg vårat kök ut, efter en ordentlig inhandling i Sverige, inte så länge efter att jag började äta enligt LCHF. 






Det blev en lång och dyr kassalapp. Men efter att jag EN gång gjort de stora inköpen som Fiberhusk, Pofiber, massa olika frön, kokosmjöl, Sukrin och annat som håller en stund, så behövs det bara inhandlas när det börjar bli tomt i skåpen. Vilket inte är så ofta då livsmedlen är dryga. Fiberhusk används en msk eller två, kokosmjöl likaså. Det dyraste och odrygaste måste vara mandelmjöl som ingår i många "bröd"-recept, och om det skal bakas något sött tillkaffet, som bärpaj eller så. Jag brukar dock mala egna mandlar. Det blir inte lika  fint som mjöl, men fungerar oftast lika bra till det jag ska göra, men det blir lite luftigare med riktigt mandelmjöl.
Jag provade också en massa livsmedel som jag absolut inte köper idag, som Celsius. Provade Apelsin, Lime och Vilda bär. Celsius är en lågkalori-dryck utan socker, som e SÅ sötsliskig och äcklig. Usch! Dyra är dom också. 
Provade oxå Kung Markattas jordnötssmör, eftersom sambon älskar jordnötssmör. 60kr kostade en burk tror jag. Den står fortfarande i skåpet, 6 månader senare. inte för att den var för söt, klart motsatt. Men den klistrar sig i gommen, konsistensen e konstig och jätteoljig. 
Andra saker som jag kände då att jag inte skulle klara mig utan, som Steviasötad choklad, eller massa olika dyra nötter.  Det inhandlas inte alls idag. Vill jag ha något sött rullar jag ketobollar (recept en annan dag) eller om det ska va nåt extra snacks till helgen blir det fläsksvålar (som också används till panering, recept kommer!).


Så när man lärt sig vad man kan äta, och vad man gillar så behöver det inte bli så dyrt som många tror.
Vi åker ca 1 gång i månaden till Sverige, och då handlar vi också mat för en månad framåt. Grönsaker köps efter att dom behövs, hemma i Norge. Och speciellt kul nu när vi fått en Frukt och Grönt butik i vår lilla håla!

söndag 12 oktober 2014

Fröknäcke!

Brukar baka eget knäcke av olika typer frön!
Så himla smidigt att ha med sig i väskan om man skulle bli hungrig, så man inte blir frestad av att handla massa onyttigt och dumt. Och perfekt till pålägget.
Massa nyttiga fetter och mineraler innehåller det oxå. Helt enkelt superbra!

Har provat massa olika, men brukar bli att jag tar av det jag har hemma av ingredienser. Solrosfrön. Pumpafrön. Mandelmjöl. Fiberhusk. Ägg. Kokosolja. Parmesan. Man kan helt enkelt variera massa, och krydda olika. Strö havssalt på etc.

Nu är jag nyfiken på era recept! Skriv gärna i kommentarfältet!!

lördag 11 oktober 2014

30 day AB challenge

Jag behöver verkligen styrka upp min rygg och mage. Så här kommer en liten AB challenge på 30 dagar. Vem hänger på?

 


Försökte mig tidigare på en Squat-challenge. Gick sådär. Glömmer av. "Hade inte tid". Alla dåliga ursäkter. Men denna ska fixas! Ser superenkel ut, så det borde inte va några problem. 
Plankan asså. Hatar den!

Majonäs - Hemlagad!

Jag tror inte jag hittat en majonäs i en livsmedelsbutik, som inte innehåller socker, och som samtidigt smakar gott! 

Hellmanns majonäs, tycker jag smakar URK, men den innehåller iaf under 0.5g kh/100g, och marknadsför sig med att använda ägg från frittgående höns.

Men. Vill man va säker på vad man stoppar i sig, eller så säker som det går, så gör man egen majonäs!
Här kommer mitt recept, och jag har gått ut ifrån ett recept fina Emelie delade med sig av för några månader sen, och det ger ca 1.5-2 dl färdig majonäs! Tar ca 15 min att tillaga.

1 äggula
1 tsk vitvinsvinäger
0.5 tsk dijonsenap (kan använda vanlig senap, men då får majonäsen en väldig "senaps-smak".)
0.5 tsk salt
1 krm finmald vitpeppar 
1-2 dl rapsolja (inte kallpressad)

Använd en elvisp, eller en stavmixer med ballongvisp. 
Vispa snabbt ihop alla ingredienser utom oljan.
Börja droppa i oljan, för att sedan fortsätta hälla i en tunn stråle. 


Blir blandningen allt för tjock efter redan 1 dl, ha i 1-2 tsk vatten, och fortsätt sedan vispa i oljan tills du får den konsistensen du vill ha.
Många menar att alla ingredienser ska va rumstempererade, men jag har aldrig haft problem att  ta ägg och senap rätt från kylen, för att sen blanda i rumstempererad olja. 
Smaka av, kanske den behöver mer salt? Mer peppar?  Ha dock inte för mycket salt, när den får stå och dra sig kylen i ett dygn kommer smakerna fram mer. Häll över i en ren/destillerad burk för minimalt med bakterier.


Majonäsen kan med fördel blandas med färsk finhackad chili, dill, vitlök, pepparot, dill, dragon eller andra örter. Med vitlök får du aioli, med dragon en majonäs som smakar bearnais. Super enkelt och bra fett. Jag brukar göra på två gulor på en gång, så har jag majonäs för ca en vecka. Då kan det som skal användas till en måltid smaksättas innan, och anpassas till just det som ska serveras! Hållbarheten blir ungefär 1-2 veckor. Där får man använda lukt och syn för att fastställa om den fortfarande är ätbar, men två veckor i kylen brukar inte va några problem!




5.3km pw innan frukost!

Hade hoppats på att vakna mkt tidigare idag men men.
Började dagen med att den förbaskade ryggen ville va jobbig. Kommer förklara närmare en dag, "varför" smärtorna i finns där.
Tog på mig träningskläderna ändå, då jag bestämt mig för en lång runda denna lördagsmorgon. Solen strålar och allt verkade toppen! 



Pga ryggen stoppade jag i mig lite smärtstillande, 1/2 l vatten och bestämde mig för en kortare runda än de 12.3km jag först planerat. Slutade på 5.3 som e min "vanliga" runda. Inga fantastiska resultat att skryta över heller, men glad att min rygg inte stoppade mig helt! 



Nu blir det kaffe och kokt ägg med hemgjord majonäs. Recept på den kommer senare under dagen!

 Hoppas ni har lika fint väder som jag idag! ❤

fredag 10 oktober 2014

LCHF IRL - ett lättare liv - i verkligheten

Det här är jag. En 29 årig kvinna från Sverige, men bosatt i Norge sedan 7 år tillbaka.
Jag har länge velat starta denna blogg, men bara det att gå ut med sin vikt offentligt var ett tufft beslut. Men om jag kan hjälpa om så bara en person till ett friskare liv, så är det värt det. 

Börjar med att bjuda på en svettig bild från häromkvällens cardio.



I denna blogg kommer jag lägga upp inspiration, förhoppningsvis, i matväg, träning och generellt i livet. Med ett stor intresse för Vintage och 50-tal, får ni se hur jag handskas med att hålla papiljotterna, ihop med svettig träning. Kanske inte alls? Eller hur det är att servera mat varje dag, till en sambo som har en förbränning och helt andra förutsättningar än mig själv. Mitt liv med LCHF. 

Jag kommer dela med mig av min resa till en lättare och friskare kropp, med minimalt med kolhydrater, utan spannmålsprodukter, socker och diverse stärkelserika grönsaker. 
Köket är mitt tempel, och jag älskar att laga mat! Att använda så bra råvaror som möjligt är viktigt för mig, och jag lagar i stort sett all mat från botten. 

Jag hoppas att jag kan informera och inspirera på bästa möjliga sätt!
LCHF - Low Carb High Fat - har hittills bara förändrat mitt liv positivt, och nu vill jag att ni ska kunna ta del av min lärdom, och att jag kan lära mig mer på vägen!

Start-vikt April 2014 - 110KG
Nuvarande vikt Oktober 2014 - 98KG
Mål-vikt - 72KG

Positiva förändringar förutom -12kg på vågen;

Bättre kondition.
Kronisk bronkit - borta.
Mindre ont i knäna.
Slutat snarka.
Konstant förkylning - borta.

Såklart att mycket av de ovanstående förändringarna har kommit delvis pga träning. Men att slippa gå hungrig, och det att kunna minska i vikt utan att röra på sig märkvärt, utöver raska promenader, betyder jättmycket för en tung kropp! 
Mitt största mål är att bli kvitt min onda rygg, få ännu mer energi, och en generellt starkare och sundare kropp! Det betyder så mycket mer än en siffra på en våg!




Det här var jag, 23e februari. 110kg.


Tillsvidare kan ni kolla in mitt Instagramkonto, lindavkarlsson85. Där ligger lite gott och blandat, men mest mat, och träning!